Frieser Nord <3 Showgruppen

Frieser Nords Showgruppe laver friesershows til div. arrangementer, markeder, dyrskuer, stævner, byfester mv. og deltager også gerne ved optog, parader o.l.

Showgruppen består kun af heste registreret i Den Kongelige Frieser Heste Stambog (KFPS). Flere er kåret STER og en enkelt er tilmed kåret KROON.

Bruttotruppen 2019 består af 19 ekvipager og vi stiller typisk med 8-12 heste pr. show - nogle gange mere eller mindre alt efter arrangementets størrelse.


Show 2019:
 

Andet?
Har du andre specielle ønsker til indslag med eller repræsentation af Frieserheste, så ring eller skriv og lad os drøfte dine ideer og tanker, så finder vi nok ud af noget :-)

Alt booking foregår via showansvarlig Line Gautesen på mail Friesernord@hotmail.com eller Tlf. 23461292

Shows 2019

Indtil videre er Frieser Nord booket disse steder.

ANE efterskole -

Store legedag i Kirketerp -

Knaberfesten Aalestrup - 

Gl. Estrup Dyrskue - 

Landsskuet Herning - 4. - 6. juli.

Åbent landbrug v/ Axel Månsson - 16 sep.

Åbent hus v/ Kinnerup Hesteartikler - 22 sep.

Booking og info

Et show varer ca. 8-10 min. og kræver en 20x60, jævn opvisningsbane og helst musikanlæg.

Pris / kontakt:
For tilbud, kontakt vores showansvarlig -Line Gautesen 23461292 eller mail os på friesernord@hotmail.com

Frieser Show - Frieser Nord

Anette Klausen

Anette med hendes frieser Nelly Van Welgegen og hun er 13 år.
Anette har kun haft hende fra april i år, da hun måtte aflive sin anden frieser tidligere på året.
Hun har redet show før, dog aldrig på Nelly, men de håber på at få nogle gode oplevelser i år ude i det Nordjyske.

Helle Snebang Jørgensen

Helle med Melchior Fan'e Sandobbe, en 3. Præmie vallak fra 2004 efter Mintse 384 og Feitse 293.

Helle er 33 år, har 2 børn og bor samme med Hans på deres egen gård ved Hjallerup, hvor der drives både landbrug og salgsstald. Helle startede med at ride varmblodsheste i ungdomsårene, men efter Ca 6-8 års "børnepause" var drømmen om at eje og ride en frieser der stadig. Hun er med i showgruppen med den skønne vallak som til daglig bliver kaldt Loppe..

Mads Bach Krogh

Mads har været en del af Frieser Nord i flere år, - de første år som trofast hjælper og heppekor når vi var ude til shows, men nu deltager Mads med hest, enten i liner eller under rytter. Ganske imponerende af den unge mand, som altid er udstyret med en "JA-hat", og er klar til at skifte imellem liner og sadel, alt efter hvad der er brug for!! Han er også en del af Team Friesling. Mads har fået den fornøjelse at have model hoppen Dryske van Færch (Andries x Brandus) med i år. Dryske er ejet af Malene Færch.

Line Gautesen

Line med hendes skønne og selvsikre hingst, Thor Fan Færch 4 år efter Beart x Anton. Line er efterhånden ved at være en fast del af Frieser Nord, mens det for Thor er første år ! Line har stalden fuld af egne heste, friesere og haflingere. Stalden er derfor bedre kendt som "Stald Friesling", hvor flere af vores showryttere har deres daglige gang. Line nyder at køre med frieserne til både tur og arrangementer, og laver shows med både "Team Haffer" og Frieser Nord. 
Line er 31 år og bor sammen med hendes mand og søn Gustav på 8 år på egen gård ved Suldrup, hvor Line har Stald Friesling.

Lasse Schacht Poulsgaard

Lasse tager 9 og 10 klasse på Aalestrup Naturefterskole, hvor han også har hans hest Ibrahim af Ostergaard med. Ib er fra 2010, efter Tietse 428, MF Folkert 353. Det er Lasse og Ibrahim's andet år som showdeltagere i Frieser Nord. Lasse er 15 år og bor i Støvring, når han ikke er på efterskolen.

Jes Holst Andersen & Didde Nielsen

Jes er 35 og Didde er 32. 
De har været med i showgruppen, i efterhånden flere år. Sammen har de Marrann W, hoppe efter Wisse 408*Falke 291 på 14 år. Marrann har været med som enten ridende, lange liner eller begge dele. 
De har mødt hinanden igennem show gruppen og har en kæmpe fælles passion for de sorte perler.

Alberte Frederiksen

Alberte, 11år, Hun rider på Jente B som er 15år og er efter Wobke 403 . De kommer fra Støvring. Det er jente 4. sæson, hvor det er Albertes første sæson som showrytter. De tidligere år har Alberte været med som hjælper. De glæder sig rigtig meget til at komme ud og vise hvad de kan.

 

 

Karina D. Thomsen

Karina med Rinske fan de Litshoeve, en smuk KROON hoppe fra 2005 efter Jasper 366*Tsjomme 329

Karina er 38 år. Karina har de første par år i showlivet været med hos vores kollegaer i Midt, og siden 2014 som fast del af showet hos os i Nord.
Karina er uddannet træner, hestemassør, adfærdsterapeut og har i mange år arbejdet pædagogisk med heste som arbejdsredskab.
Heste er en livsstil !
Karina bor sammen med Jens på en dejlig ejendom ved Farsø. Jens er også en fast del af vores show-gruppe, og han er en utrættelig hjælper og heste-holder når vi er ude. De er en u-undværlig del af gr
uppen.

Mathilde V. Nielsen

Mathilde er 30 år gammel. I år har Mathilde fået lov til, at låne dejlige Anita af Gitte Kjeldsen.

Mathilde tog ”Ja-hatten” på, da hun i 2015 blev smidt på ryggen af en showheste, og red derefter 2 shows for Freiser nord. Hun har været bidt at det siden og har været/er fast showrytter hos os. Til hverdag er Mathilde selvstændig ”berider”,og hun bor med sine to børn og kæreste i Ulstrup.

Rikke L. Andreassen

Rikke L. Andreassen med Hingsten Nanne Fan Hindrik´s Heim, 2012, efter Tjalbert 640*Nammen 308. Nanne er ejet af Line Gautesen.

Rikke har redet siden hun nærmest kunne gå, og har været lidt over det hele i hesteverdenen. Springrytter, militaryrytter og nu dressurrytter. Nanne og Rikke har været meget igennem på 2 år de har kendt hinanden, bla. deltog de sep. 17 ved EM i Holland. Til hverdag sidder Rikke på kontor og fritiden bruger hun i stalden ved Team Friesling. Rikke er 23 år og bor sammen med sin kæreste og hund i Suldrup.

Maria Madsen

Maria krog Madsen med hoppen Oekje fan de Butewei, som er fra 2012. Maria har haft Oekje siden april år 2017, De blev sammen "smidt" ind sidst på sæsonen i Frieser Nord i år 2017 og blev bidt af det med det samme. Oekje er med som ride hest, men vil muligvis også blive set i liner. Oekje er til daglig ride og kørehest. Vi har vores daglig gang ved team friesling hvor Oekje er opstaldet. Maria bor sammen med hendes mand og deres to fælles børn, i Suldrup

Eline Weitemeyer Larsen

Eline med Helena von Inger-Marienlund, hoppe fra 2010, efter Jasper 366 x Jakob 302 Eline er også en af de mere garvede showryttere. Hun har i år været showrytter i 9 sæsoner, hvor af de 6 er i Frieser Nords showgruppen. Eline har i 9 år arbejdet hos stald Inger-Marienlund, hvor hun står for daglig pasning og pleje samt træning til shows, kåringer og dyrskuer. Stalden er en avls og salgs stald af Kfps friesere, så hun har derfor ofte forskellige heste med i løbet af sæsonen. Eline er 24 år og bor i en lejlighed i Brande midtby, og arbejder til daglig hos LEGO, og stald Inger-Marienlund

Maria Bolander Mathiasen

Maria med sin frieser Baukje Van de Martini og hun er 9 år gammel. De har før redet med i show og har nydt det. Hun ved når hun er på og hun elsker det. Baukje kan også køres med. De glæder sig til at være sammen med showteamet og til at få mange gode oplevelser sammen.

Gitte Pedersen

Gitte bor ved Løgstør på en lille gård sammen med sin kæreste. Gitte har Lilli, med i år. Gitte har ikke haft hende så længe så showgruppen er nyt for dem begge, og de glæder os til at prøve kræfterne af med det i år. Gitte har sin kæreste Preben med som hjælper. Gitte er også mor til Lisa som rider med i showgruppen.

Lisa Larsen

Lisa er 18 år. Hun har Ypie Fan De Pikestjelp med. Lisa fik hende hjem i januar, så har ikke haft hende i så lang tid, men de er klar på at give den maks gas til show. Ypie har været med i show før, men det er nyt for Lisa, så Lisa håber Ypie kan hjælpe hende godt på vej.

Jeanette Veggerby Bjerregaard

Jeanette med hesten Jitske Van De Lage Landen. Jitske er en 2. Præmie STER hoppe fra 2003, med rytteren og ejeren Jeanette. Sammen har de dannet par siden November 2015. De er nye i showholdet, og glæder sig til at prøve kræfterne af med det. Jeanette er 30 år og bor sammen med hendes mand Nich på en ejendom ved Terndrup

Nanna Havgaard Larsen

Nanna er 19 år. Hun bor i Vendsyssel i en lille by der hedder Øster Brønderslev sammen med sin kæreste og familie. Efter hun solgte sin stævnepony var det tid til at få stor hest. Nanna har altid været fascineret af de mere specielle racer, og har derfor altid ejet fjordheste og haflingere. Hendes store drøm var en dag at eje en frieser. Som hesterytter skulle hendes første store hest, jo derfor være en frieser. Lidt spontant fik hun købt sig sin smukke frieserfyr G. Strawietshiwill (efter Tietse) der er fra 2010. Nanna købte ham i september 2017 og har ikke på et eneste tidspunkt fortrudt at have anskaffet sig en frieser. Der er noget helt unikt, smukt og kærligt over denne race. Hendes mål for 2018 er at få stablet et fantastisk bånd op i mellem dem samt få en masse fede oplevelser rundt omkring i landet sammen.Til hverdag holder de til på BRRK og udover at være showhest er de også rigtig glade for dressur.

Medvirkende og hjælpere

Jens Lassen

Jens er også en fast del af vores show-gruppe, og han er en utrættelig hjælper og heste-holder når vi er ude. De er en u-undværlig del af gruppen.

Sanne Bach Krogh

Hun bager Nordjyllands bedste kager - ganske enkelt.... så naturligvis er hun med i Frieser Nord :-) Og nå ja, så er hun mor til Mads.

Sara Hestehave Kristensen

Supporters

Laura Steenberg Kjær

Vores trofaste fotograf

Sarah Jørgensen

Beskrivelse om mig: Jeg hedder Sarah og er 17 år gammel, jeg er en rigtig hestepige som nyder at hjælpe til hvor jeg kan. har redet i 5 år selv, men med friesernord hjælper jeg bare til indtil jeg selv kan være med. til daglig studere jeg EUX Business i Aars

Rikke Larsen

Jeg hedder Rikke Larsen og er mor til Nanna Havgaard Larsen. Vi er begge nye i frieser-verden, men har mange år inden for heste og dressur sporten. Rikke er hjælper og er altid klar p åat give en hånd med hvor der er brug for det.

Lilli Schacht

Er chauffør og hoved sponsor for Lasse og Ibrahim, i det hele taget deres trofaste hjælper. Derudover er jeg mor til Lasse og lillesøster Nadia, gift med Bjarne og vi bor på en lille ejendom ved Støvring.

Gerbrig Postma

Gerbrig er førhenværende showrytter. Hun har været med i showgruppe i mange år både med og uden rytter. Gerbrig er vores "hollandsk talende" friesertøs, og er en kæmpe humørbunke.

Lotte Frederiksen

Alberte har ladet sin mor stå på sidelinjen i år -  Hun hedder Lotte og sammen har de Jente b. De kommer fra støvring. I år er det Alberte der tager tjansen som rytter, og Lotte er på sidelinjen, til at give en hånd med, hvor der er brug for det.

♥♥♥ ♥

Vivian Kristensen vil for altid være elsket og savnet
En vuggevise med moders røst, du igen kan synge - det er vor trøst
Må himmelsk lys og sjælefred dig i evighed ledsage på mælkevej

Shows 2018

  • Store Legedag
  • Knaberfest
  • Robin Hood frederikhavn
  • Hjallerup marked
  • løgstør dyrskue
  • Landsskuet i herning
  • kåring DFF
  • Åbenthus Axel månsson
  • Åbenthus Kinnerup hesteartikler
  • Frieser Nord mesterskab.

Shows 2017
• Hjallerup Marked
• Arden Rideskole
• Hjørring dyrskue
• Landsfinalerne Vilhelmsborg
• Herning Landsskue
• DFF Kåring Horsens
• Åbenthus ved Kinnerup Hesteartikler
• Tika Hestival
• Åbent landbrug v/ Axel Månsson
• Kimbrerskuet
• Hesten i Fokus - skive trav

Shows 2015
• Hingstedag Jylland (show)
• DM for travtrænere / NKI Racing Arena Aalborg (ledsage deltagere)
• Jubilæum hos Gedsted Rideklub (opvisning)
• Fjerritslev Dyrskue (show)
• Løgstør Hestecenter (show)
• Hjallerup Marked (show)
• Rotary Event NKI Racing Arena Aalborg (ledsage)
• DM for kvindelige galop-jockeys NKI Racing Arena Aalborg (ledsage)
• DRFs Landsfinaler Vilholmsborg (gallashow)
• Landsskuet i Herning (opvisning)
• Aså Væddeløb (ledsage)
• Pandrup Væddeløb (ledsage)
• Galop Derby NKI Racing Arena Aalborg (ledsage)
• Åbent hus - Land & Fritid Hadsund (show )
• Åbent hus - Hals Rideklub (show)
• TIKA Hestival (show)
• Åbent hus - Kinnerup Heste-Artikler (show)
• Aalborg Store Pris / NKI Racing Arena Aalborg (show / ledsage)
• 20. september - Aalborg Store Pris / NKI Racing Arena Aalborg (ledsage)
• 20. september - Åbent Landbrug hos Axel Månsson (show)
• 17. oktober - Gallashow ved JBK Horse Shows i Odense kl. 20.00

 

Shows 2013
• Hingstedag i Viborg
• Privat show Siemsted
• Hjallerup Marked
• Åbning af rideruten ved Juelstrup Sø - Støvring
• MidtWest Farmshow i Skive
• NKI Racing Arena Aalborg - Åbent hus
• Herregården Hessel
• Landsskuet - Dyrskyet i Herning
  Show, herningkvadrille og clinic om valg af hest
• Dansk Frieser Forbunds kåring Jylland
• Clinic om frieserhesten
• Hesten i Fokus - Skive Trav
• Aalborg Store Pris Weekend - NKI Racing Arena Aalborg
• Åbent hus Kinnerup Hesteartikler
• Åbent hus Land & Fritid
• C-stævne REB
• Farsø Rideklubs 30 års hal-jubilæum (raceindslag)
• Juleshow Billund
• Højris Rideklubs Juleshow

 

Shows 2011
• Hjallerup Marked
• Hjørring Dyrskue
• Landsskuet i Herning
• Hesten i Fokus - Skive Trav
• DRF´s Landsfinaler på Vilhelmsborg

 

Shows 2014
• Hingstedag Jylland i Aalestrup
• Musketerdag Skive Trav
• konfirmation
• Farm Festival Hurup Thy
• Hjallerup Marked
• Det Sønderjyske Dyrskue
• MidtWest Farmshow i Skive
• Hjørring Dyrskue
• Landsskuet - Dyrskyet i Herning
• Opvisning i Hirtshals
• Poulstrup Rideklubs 25 års jubilæum
• Aalborg Galop Derby, NKI Racing Arena
• Hesten i fokus, Skive Trav
• Frieser Kåring Vest
• Åbent Hus Kinnerup Heste-Artikler
• Aalborg Store Pris, NKI Racing Arena
• Åbent hus hos Månsson A/S i Brande

 

Shows 2012
• Hjallerup Marked
• Hjørring Dyrskue
• Hessel Herregård
• Landsskuet i Herning
• Hesten i Fokus - Skive Trav
• Kæledyrsmesse i Bindslev
• Dansk Frieser Forbund Kåring Vest
• Aalborg Store Pris (ScandicHorse.dk) Gigantium Aalborg

 

Shows 2010
• Hjallerup Marked
• Hjørring Dyrskue
• Landsskuet i Herning
• Hesten i Fokus - Skive Trav
• Velgørenhedsshow på Vilhelmsborg