Landskuet Herning 2012 endelig kom weekenden. 
 
Det altid den weekend jeg ser allermest frem til. 
En hel weekend. Hvor der skal hygges med en kæmpe flok frieser folk. 
Det hele starter jo allerede om onsdagen. Der tog den første flok afsted. 
Jeg var desværre lige startet pånyt arbejde om tirsdagen så jeg kunne ikke få fri før Torsdag. Men hypsen blev hentet Onsdag. Så Tirsdag aften stod på heste vask. 
 
 
Onsdag eftermiddag kom Kira og hentede Narda.  
Torsdag eftermiddag blev det så min tur til pakke de sidste ting i bilen og så suse mod Herning.  Ankomst var kl 18. Og blev taget imod af Kasper ved indgangen og ved stalden blev jeg overfaldet af de 2 dejlige tøser <3 <3 og selvfølgelig også af al de andre frieser folk fra midt og nord. Kort efter sadlede mig og Kira hestene op. 
Vibeke og Viviv var allerede godt igang med øve Herning kvadrillen de skulle være med i.
Mig og Kira træned på grusbanen. 
De fleste af Frieser Hesten midt. var også lande så telt stalden var godt fyldt og pyntet utrolig fint med frieser flag og masser af plakater med vores shows og midt. Ned i den anden ende stod knapstruberne. 
 
 
Efter træningen hentede Saralin fra midt Pizza til de sultne ryttere. 
Mens mig, Kasper, Camilla, Vibse og Vivi prøvede og samle mit telt. 
Aften stod ellers bare på hygge med slik, chips, øl, MOKAI og sodavand.
 
 
Senere på aften kom Welsh pony folkne på besøg der boede på den anden side af campingplads "vejen" Og fortalte om deres hingst der var blevet halt og voldtog og jeg ved ikke hvad. Det morede vi os vældig over. :) 
Fredag stod på show og hjælpe midt med deres show. 
Kira og mig red også med i sports indslaget sidst på efter middagen. 
Lørdag aften grillede vi og planen var vi skulle op til dyrskue festen op i den store hal. Så langt kom de fleste slet ikke. Mig og Cecilie fra Knapstruberne nåede dog en bette tur der op. 
Efter vi havde spist smuttede mig og Cecilie i bad og det var et projekt i sig selv da vi ikke havde meget lyst til skulle i fælles bad med hele landskue pladsen. Og det bad man ku komme i alene var dør håndtaget faldet af så man ikke kunne komme ind. Men Cille hoppede da bare gennem vinduet så vi kunne komme i bad :D 
 
 
Efter badet var mig, Foto Rene og Cecilie lig på aften gå tur rundt på pladsen og fik puttet hestene godnat og puttet  Charolais tyren for natten også. 
 Han blev faktisk bedste Charolais tyr med 24point. :) 
 
Efter vores aften tur smuttet vi på i fest hallen for se om vi fandt nogen vi kendte. Ingen Frieser folk de var allerede gået i seng.. :-/ Men vi fandt da et bord fuld at bonderøve fra Landbrugsskolen. :D 
Sengen kaldte kl 2. Og der var de andre også listede i seng. 
 
Lørdag morgen gik som de andre morgner Kasper ordnede heste sammen med Vibse og Vivi. Og de andre ordnede morgenmaden.
Hvorefter turen gik samlede ned i stalden. 
 
Alle showsne gik igen godt båede for midt og Nord. Selv om musiken lige drillede midt da de var i stor ring. Men det var kun den kære Konges skuld. :D Midt i det kom mine forældre også forbi uden jeg vidste det. Det var rigtig dejlig og se dem. 
Efter sidste show begyndte alle lige så stille og pakke sammen så turen kunne gå hjem ad. Kl 16 måtte vi forlade pladsen. 
Det for svært og skal skrive ned alt det man har oplevet da der sker så mange ting på så kort tid. :D 
Men alt i alt var den et godkendt landskue igen igen.!! :D 
Ser frem til næste landskue. Det bliver spændende og se om vi kommer med. 
 
Takker alle folk der var med til gøre Landskuet 2012 fantastisk!!!!