Hingstekåring 9.-11. januar - 2014 i Leeuwarden - Holland

Frieser Nord arrangerer igen i 2014 fællestur til hingstekåringen i Holland.

Man kan vælge at hægte sig på vores fælles overnatning i It Wiids bungalows hvilket Kasper (formand) er tovholder på. Prisen er meget rimelig og fordeles ligeligt mellem de der bor i de enkelte ferieboliger. Pris kommer.

Alternativt må man selv booke hotel m.v. i området.

Transport til og fra Holland og mellem messehallen og It Wiid sørger man selv for. Nogen kører allerede tirsdag eftermiddag mens andre først kommer torsdag eller fredag - så tag fat i folk rundt om i foreningen - evt. via vores facebookside.

Hvad er der så at se? Hvad skal man prioritere?

Onsdag:
Nogen vælger at køre allerede tirsdag for at kunne bruge onsdagen på shopping og afslapning.

Torsdag (nice to see):
Her starter selve kåringen og dermed udskilningsløbet for de håbefulde og måske kommende avlshingste.
Har man ikke oplevet dette før, får man virkelig øjnene op for hvor god en hingst faktisk skal være for bare at nå hertil. Man vil opleve den ene sublime hingst efter den anden falde for dommernes kritiske øjne.

Fredag (must see):
Her kan man deltage i en masse spændende clinics, som spænder bredt i både emner og indhold. Her plejer vi at dele os op, så vi efterfølgende kan udveksle erfaringer.

Om aftenen er der det store gallashow. MØD I GOD TID - der er proppet på tilskuerpladserne.

Lørdag (must see):
Dette er den store finaledag, hvor årets champion skulle findes. De absolut bedste fra hver årgang af alle fremmødte avlsgodkendte hingste går videre til championrunden, hvor en champion og reserve champion kåres - en for unghingste og en for ældre hingste. Dvs. i alt 4 hingste og blandt disse findes så en over all champion.

FÆLLESSPISNING:
Lørdag aften plejer alle danskere at mødes til fællesspisning på Golden wokpaleis.
Frieser Nord står i år for det praktiske omkring tilmelding hvor Kasper er tovholder.
Tilmeld dig fællesspisningen her » eller på SMS 29131344

Søndag (nice to see):
Her holder mange hingstestationer åbent hus og Frieser Nord har endvidere indbydelse til nogle private arrangementer. En dag hvor man helt selv bestemmer hvor meget og hvor lidt man ønsker at deltage i - hvis man ønsker at deltage.

Entre-billetter:
Vi er behjælpelig med bestilling af billetter SÅFREMT DER BETALES FORUD. Generelt - vi bestiller ikke noget til nogen før pengene er på vores konto... :-)


Gode råd!!
Hav kontanter med!!! Visa er ikke udbredt betalings-middel i og omkring Leeuwarden.

Stemningsbilleder fra 2013