Om Showgruppen

Frieser Nord træning - Sammenhold, smil og vink

Har du en frieser og har du en drøm om at deltage i et friesershow?

Alle medlemmer kan deltage i Frieser Nords showgruppe, blot du er
realistisk overfor dig selv og din hest og åben overfor vejledning og gode råd. Showridning foregår i et andet miljø end det hesten oplever hjemme i ridehuset eller på en stævneplads, og det er ingen fornøjelse hverken for din hest, dig, de øvrige deltager eller publikum, hvis en eller flere heste går i panik under showet. Derfor gør vi et stort arbejde ud af at tilpasse hver deltagers rolle, så alle kan være med, får en god oplevelse og sikker tur uanset niveau.

Når det så er sagt, er alfa og omega for showgruppen, at vi har det sjovt... og det har alle pligt til at bidrage til. I showgruppen er ingen mere eller mindre end andre, uanset hvem du er eller hvilken hest du deltager med. I Showgruppen skal der være plads til fejl, der skal være plads til en dårlig dag, gi´ og modtage kritik MEN der må under ingen omstændigheder mangle kaffe og kage :-)

Som udgangspunkt håber vi selvfølgelig at alle har mulighed for at deltage ved alle shows, men erfaringen er, det aldrig holder i praksis. Så fortvivl ikke hvis du på forhånd kan se der er datoer du ikke kan - det er her flexibiliteten kommer ind i billedet. Derfor er det også vigtigt du altid er omstillingsparat - selv med kort varsel - og søger løsninger på eget initiativ med den berømte ja-hat på.


VI HOLDER TYPISK OPSTARTSMØDE for showgruppen hvert år i november.
 

Vil du ride med? Send en kort introduktion af dig selv til os