Endnu en fantastisk tur til hingstekåring i Holland med Frieser Nord

Onsdag morgen kørte vi afsted i familiebilen - pakket til loftet med sandwich og kage ( lavet af mor Sanne ) samt kiks, juice, ostehaps, snoller osv. Alt hvad man nu engang kunne få brug for.

Onsdag eftermiddag ramte vi den store skønne rideudstyrsbutik divosa. Har skulle der tjekkes udstyr ud samt gode tilbud. Derfra gik turen til hytterne hvor alt blev pakket ud på de forskellige værelser. 

Torsdag morgen startede med fælles morgenmad og planlægning af dagen. Vi kørte ind til Dragten og så på et lagerudsalg med ridestyr, og derefter ind til gågade i byen hvor der blev kigget butikker. Da vejret ikke rigtig indbød til mere butiks-kiggeri, kørte vi ind expo centeret og så nogle af unghingstene i "buret" - sikke nogle skønne sorte bamser. Frokosten bød på den længe ventede hamburger special med potats til. 

Om aften var vi på "fin" kinesisk/grill restaurant - sikke en oplevelse med mange små nye retter og der var kamp om de gode af dem :-) 

Fredag sov folk længe og hyggede i hytten. Ved 11 tiden gik turen atter ind til expo centeret, hvor der blev afholdt forskellige clinics alt efter om man er alver, dressur eller køre interesseret. Om aften varder show time - vi dumme dansker forstod desværre ikke vagterne så vi var lige pludselig komme ind før tid og fik nogle kanon gode pladser. Ups :-) 

Super fint show som handlede om en lille piges størreste drøm, som var at få sin helt egen Frieser. Man skulle tror hun havde hørt om Frieser Nords show fra sidste år. Der var rigtig mange gode shows med - selv Gustav på 5 år levede sig ind i showene og selvfølgelig fik den lille pige sin frieser og red rundt i galop uden at have fat i tøjlerne :-) 

Lørdag morgen skulle vi tidligt op da de gode gamle hingste bamser blev vist frem allerede fra morgenstunden af. Sikke man sad og savlede på pladserne over de skønne sorte perler. Der blev også tid til at gå i stalden og gramse og tage billeder af de skønne Frieser hingste - om eftermiddagen skulle champignon findes - i år blev det to helt nye ung hingste som vandt titlerne. Champion hvilket blev Jehannes 484 og revsere champion Hessel 480. 

Om aften tog vi på stor indkøb til super lækker aftensmad hjemme i hytten.

Søndag skulle alt pakkes sammen og hytten rengøres så den kunne afleveres. Derefter tog vi ud og så to åbne stalde. Første sted var Henswoude hvor "vores egen" lille Duke skulle fremvises sammen med en masse andre skønne salgsheste - hvor mange af dem godt måtte komme med hjem i lommen. Derefter ud til Stald de Mersken, som har fået bygget helt ny stald og roundpind. Wauw der manglede ingen ting i stalden, lækker hingste stald med hele 4 alvshingste - Tjalle 454, Torben 466, Bikkel 470 og Jehannes 484. Derefter vendte vi snuden hjemad ;-)

Vi har lært på turen i år at:

Mads elsker salat.

Patrick prutter helt vildt.

Nete skal have tisse sæbe.

Gustav elsker filmen flymaskiner 2 ( tror den blev set 7 gange ) 

Gerbrig blev super skruk.

Camilla skal aldrig være med i dagens mand! 

Line er verden bedste mad mor.

Melisa elsker at skrive opgave til midt om natten.

Claus elsker sin nye kører pisk som er god til at banke nazilampen. 

Kasper spiser kun snoller når Signe kigger væk.

Vibber elsker indholdet af mor Lines taske.

Signe er små skør, men vi kan godt lide hende alligevel. 

Øl elskerne var begejstret for de gode øl i expo centeret.

 

Vi ser allerede frem til næste år!!!!! Måske der bliver en tur til sommer - hvem ved... :-)